Investeren

Investeren kan bij Revive op verschillende niveaus. Zo kunnen grote investeerders zich rechtstreeks tot de Revive-fondsen richten, die toelaten om oude industriële sites te kopen en te regenereren naar nieuwe woonbuurten. Maar ook kleine investeerders kunnen hun slag slaan, bijvoorbeeld door één of meerdere woningen of appartementen te kopen, om te verhuren of zelf te bewonen.

Den Draad Site 1

Vastgoed als veilige belegging

Vastgoed is als primaire behoefte een zeer veilige belegging. Naargelang uw beschikbare kapitaal, persoonlijke ambities en voorkeuren kan Revive u adviseren bij zowel een eerste aankoop van een klein appartement, als bij aankoop van een cluster aan wooneenheden. Meer dan het snelle geldgewin vind je in Revive een partner die evenveel belang hecht aan maatschappelijke en ecologische winst als aan financiële winst.

Watt Ghent 5

Meerwaarde op buurtniveau

De kracht en specialiteit van Revive ligt in het revitaliseren van achtergestelde sites en buurten. Als investeerder zorgt dit voor een meerwaarde die verder gaat dan enkel het rendement op de aangekochte entiteit, maar geniet en profiteer je mee van de de complete meerwaardecreatie op buurtniveau. Je investeert niet in bakstenen maar in een compleet nieuw en future-proof verhaal.

Ekla render ext avond

Langetermijnvisie

Revive kiest in zijn ontwikkelingen voor een duurzame totaalaanpak. Een mix van energievriendelijk bouwen met tijdloze architectuur, met veel aandacht voor mobiliteit en sociale dynamiek. We bieden een eerlijk en respectvol antwoord op wonen nu en in de toekomst. Die langetermijnvisie garandeert dat uw investering klaar is voor de toekomst.

Investeren in fondsen

De fondsen van Revive trekken een zeer heterogene groep van investeerders aan, van institutionele spelers als Belfius tot kleinere families en raszuivere vastgoedondernemers. Revive heeft intussen via drie fondsen investeerders aangesproken. Het eerste en het tweede Revive-fonds lieten toe om een veelvoud aan oude industriële sites te kopen in België. Het derde fonds is het Good Life-fonds dat enerzijds een development fund omvat (zoals het eerste en tweede fonds), maar ook een investment fund. Dit laatste doorlopende fonds beoogt langetermijn verhuurrendement op basis van selectief aangekochte woningen en appartementen met geïntegreerde services en energie-oplossingen.

Interesse om te investeren?

We hebben momenteel meerdere projecten met interessant rendement. We maken graag een afspraak om de opties met jou te bespreken.

Contacteer ons