Tafelen naar believen


Brugge / culinair

yannick@re-vive.re

Gepost door
Yannick Bontinckx
Good Life Innovator Re-Vive

Restaurant Lieven serveert gerechten zonder poespas. Maar met des te meer spektakel binnensmonds. Al vijf jaar verwelkomen Lieven en Rebecca ‘goeie eters’ in hun historisch hoekpand. Hij staat in voor de smaaksensatie, zij voor de verfijnde bediening. Net als het brood, het melklam uit de Pyreneeën, het vanille-ijs en ga zo maar door. Lieven maakt daar een punt van. ’Waarom ben ik anders opgeleid?’ lacht hij.

Het moet gezegd: de culinaire passie druipt ervan af. De paté? Zelf gemaakt. De bloedworst? Idem

Lieven Uitbater Restaurant LIEVEN

Zij droomt ervan ooit een bed & breakfast te openen, hij een viscafé. Geen droom, wel bijna werkelijkheid wordt het koken voor de Play-offs in de nationale voetbalcompetitie. ‘Mooie eer’, vindt Rebecca. Intussen blijven ze gewoon doen wat ze doen. ‘We zijn wat verwend, want we zijn quasi altijd volgeboekt, maar het is nog elke dag een plezier om te doen.’ Onze tip: reserveer op tijd en probeer de gegeerde, hoge eretafel te bemachtigen!

Restaurant LIEVEN
Philipstockstraat 45, Brugge
T 050 68 09 75


 

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?