icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Ontdek hier alles over WATT The Firms !


 

Roxanne

Gepost door
Roxanne Brys
Communication Officer

Het project WATT, langs de Nieuwewandeling, klinkt velen ongetwijfeld bekend in de oren. Maar dat je er naast wonen ook kan werken is sommigen misschien nog ontgaan. Wat vroeger de productieruimte van Elektrion was, wordt dé creatieve hotspot van de toekomst in Gent omstreken. Werken op WATT The Firms is namelijk werken in een uniek gebouw vol licht en ruimte. Een plek waar geschiedenis werd én wordt geschreven.

WATT The Firms  wordt dé ideale werkplek ! Omdat wij vinden dat een kantoor meer is dan zomaar wat bakstenen en cement beloven wij een stap verder te gaan. WATT The Firms wordt een échte ideeënhub waar zoveel mogelijk kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven kan plaatsvinden.  De industriële look van de site wordt behouden maar wordt volledig uitgerust met al het hedendaags comfort : razendsnel internet, ruime kantoren vol licht, ontspanningsruimtes, 9 vergaderzalen, een restaurant voor de lunch en cocktailbar voor gezellige after-work drinks, een fenomenaal rooftopterras, ... noem maar op, er werd aan alles gedacht. 

WATT The Firms voorziet voor elk wat wils : de kleinste ruimte is 71 m² de grootste 343 m². Bedrijven van 10 tot 40 werknemers kunnen zich er moeiteloos settelen, van gelanceerde start-up tot gelande scale - up : iedereen is van harte welkom. 

Wij ontzorgen bedrijven van alle praktische zaken zodat jij hard kan knallen. Er wordt 24/7 permanent onthaal voorzien, de schoonmaakploeg komt regelmatig langs en ook alle basiskosten zijn inbegrepen zodat jij je kan focussen op the real deal ! Ook aan het interieur werd er gedacht. Dift stelde samen met Karina Soors van Studio Woot Woot 3 verschillende pakketten samen : stoelen en kasten met oog voor comfort, duurzaamheid en esthetiek. 

Verkocht ? Neem dan snel contact op jonas@revive.be of bel 09 395 50 00 want de plaatsen zijn beperkt !