icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Nieuw kijkappartement op 't Fineer!


 

Roxanne

Gepost door
Roxanne Brys
Communication Officer

De werken op 't Fineer bereiken de laatste stadia ! De stellingen zijn verdwenen en de houten gevelbekleding schittert. Ook ons kijkappartement is afgewerkt en om het dat tikkeltje extra te geven, werkten we samen met interieurpartners Colifac en Krea.

't Fineer wordt een klein paradijs in Sint-Niklaas. Een gezellige buurt op mensenmaat met 17 woningen en 40 appartementen. Het project vertrekt van het idee om te wonen rond een centrale groenzone. Alsof je plotseling op de buiten woont midden in het stadscentrum. 

In ons nieuw kijkappartement kan je het comfort en het overvloed aan licht waarnemen.
Interieurpartners Colifac & Krea toverden het kijkappartement om tot een echte thuis... Je ontdekt er alvast de nieuwste trends in meubelen en accessoires.  

Maak snel een afspraak en ontdek hoe je zalig kunt wonen op 't Fineer!

Wil je graag een bezoekje brengen aan ons kijkappartement?

Vul gerust even onderstaand contactformulier in en dan neemt iemand van het verkoopsteam snel contact met je op om een bezoek in te plannen.

Bedankt voor je interesse in Revive

HOE KEN JE RE-VIVE?