Lab Zorro : Er bruist iets in Mechelen


Zorro / Mechelen

mieke@re-vive.re

Gepost door
Mieke Vanhuyse
Good Life Maker Re-Vive

Op de oude Comet site in Mechelen zijn de gebouwen ondertussen gesloopt, waardoor er een 3,5 ha groot terrein braak ligt op een prachtige locatie in de stad. Na overleg met stadsdiensten en bewoners is Lab Zorro ontstaan.

Een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, waar er ruimte is om te sporten en spelen, activiteiten te organiseren en te tuinieren. Vanaf de zomer van 2015 gingen we op zoek naar initiatiefnemers om hier activiteiten te organiseren en zij zijn gevonden.

Een enthousiaste groep zal de Zorro site vanaf de zomer van 2016 nieuw leven inblazen!

Mieke Vanhuyse Good Life Maker

Zo zullen er in de maanden juli en augustus allerlei culinaire events georganiseerd worden, zal Velt Mechelen een zakkenmoestuin project starten en opent Padel Club Brugge een nieuwe vestiging in Mechelen. Regionaal Landschap Rivierenland zorgt voor een prachtige groenzone op de site en ook de KCCM (kano club) zal de ruimte gebruiken voor opslag en events. Jij bent zeer welkom om de site te bezoeken, om hier te komen picknicken, ontspannen of zelf iets te organiseren!

Meer info via susanne@revive.be

Img 7569

Knipoog naar het verleden

Vanaf 2018 blazen we nieuw leven in de voormalige Comet-site. Met een park als centrale ontmoetingsplek en adembenemende architectuur wordt ...

Meer over Zorro


 

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?