icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

De verkoop van RUTE is gestart!


 

Roxanne

Gepost door
Roxanne Brys
Communication Officer

Eindelijk is het zover! Op zaterdag 5 mei startte de verkoop van RUTE, de gloednieuwe buurt in het hart van Gentbrugge. De nieuwbouwwijk RUTE staat voor kwalitatief wonen in de stad. Vlakbij het centrum van Gent en aan de oevers van de Schelde.

We verkopen 23 woningen met tuin of private buitenruimte en 49 appartementen. Je vindt er zeker iets voor jouw smaak: er zijn verschillende vormen en formaten, zoals traditionele gezinswoningen, een atelierwoning, ruime appartementen, investeringsproducten, een kangoeroewoning en een penthouse.

Deze groene en duurzame woningen liggen in een driehoekig park dat zich naar de Schelde oriënteert. De wandel- en fietspaden in het park komen uit op het jaagpad, dat je met de fiets zo in het centrum van Gent brengt of - langs de andere kant - verder loopt langs de Schelde richting Heusden en Wetteren. Een perfecte uitvalsbasis voor een zondagse wandeling of om in de stad te werken.

Meer info vind je op de website!

www.rute.gent