Enscape Ext Park Passerelle Links
Enscape Ext Straat Noord

'T VERBAND

Gent

't Verband

Gezondheid, leven, verbinden en bewegen. Dat staat centraal in de herbestemming van de site rond voormalig ‘Kliniek Sint-Jozef’, gelegen in de wijk Oud-Gentbrugge. De duurzame woon- en werkplek in wording integreert ondernemen, werken, leven en ontspanning. Revive blaast nieuw leven in de site met een nieuw buurtpark, een MedTech-hub, een nieuw sportmedisch centrum, appartementen en woningen.

Enscape Ext Straat Noord

Architectuur

Om de toekomstplannen voor de Klinieksite te kunnen waarmaken, werken we samen met twee Gentse architectenbureau's: KRAS Architecten en Archipl Architecten.

Ontdek hier meer!
Img 7874 2

Mobiliteit

Wanneer een nieuwe buurt ontwikkeld wordt, zitten buurtbewoners vaak met vragen over de impact op de mobiliteit in en rond de buurt. Een terechte bezorgdheid. De site rond AZ Maria Middelares is goed bereikbaar, zowel met de fiets, de bus, de auto en zelfs met de trein. Onze ambitie is om dit zo te houden. Daarom gingen we in zee met de mobiliteitsexperten van Traject om de impact van onze toekomstplannen met hen te bespreken.

Profielfotot Verband4

Tijdelijke invulling

Voor alle betrokken partijen is het belangrijk dat de site een plek wordt waar de buurt zich welkom voelt. Ook vooraleer het buurtpark en de residentiële ontwikkeling opgeleverd wordt. Daarom organiseren we een tijdelijke invulling op de site waar buurtpartners en buren elkaar kunnen ontmoeten. Kom spelen, bewegen, fietsen, schilderen & tekenen, creëren, dansen, luisteren, koken, tuinieren en zo veel meer. Ontdek het diverse aanbod voor jong en oud hieronder.

PROGRAMMA