icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasabrightparkicon buildingcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkenden-draadden-indrukeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelrutesaffrouicon sunfineertoil-bacheicon trainicon-twitterwattwatt-the-firms

WONEN MET RE-VIVE

Re-Vive is een buitenbeentje onder de projectontwikkelaars. Een team van 30 jonge medewerkers werkt dag in dag uit aan een totaal nieuwe visie op wonen. Wij ontwikkelen immers woningen en appartementen waar iedereen wel bij vaart. Betaalbare toparchitectuur met veel groenruimte waar het fantastisch leven is. Want ‘living The Good Life’ is onze ambitie.

Ontdek onze projecten

Waarom kiezen voor revive?

Nieuws

 • Img 7232 Large
  Re-Vive is verhuisd naar Watt The Firms
  U wist het of u wist het nog niet, maar Re-Vive is verhuisd naar een nieuw kantoor! En niet zomaar een kantoor! WATT THE FIRMS is een hub van ideeën waar verschillende bedrijven en teams op een ongedwongen manier met elkaar in contact komen in de vernieuwde gebouwen.

  Lees meer
 • 20170905 Masterplan Hr 01 1 Large
  De infomarkt van 4 oktober, op de Agfa Gevaert site te Edegem was een succes !
  Afgelopen woensdag 4/10 ontving Re-Vive buurtbewoners op de Agfa Gevaert site om de plannen van de toekomstige woonsite "Asa" toe te lichten. De reacties waren positief !

  Lees meer
 • Vrt Nieuws Car Free Day
  Re-Vive in het VRT-Journaal
  VRT Nieuws kwam op Car Free Day een kijkje nemen bij Re-Vive en wij tonen hoe het moet !

  Lees meer
 • 894 A 8 P 160308 Lva Palmstraat Klein 1
  Palmstraat : Risicoloze investering met gegarandeerd huurrendement in Kapellen
  Het Re-Vive project in de Palmstraat belooft een gegarandeerd huurrendement van 27 jaar en dit in een rustige, centraal gelegen buurt in hartje Kapellen. Een niet te missen kans voor elke wakker investeerder dus !

  Lees meer