icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Wonen met Revive

Revive is een buitenbeentje onder de projectontwikkelaars. Een team van 30 jonge medewerkers werkt dag in dag uit aan een totaal nieuwe visie op wonen. Wij ontwikkelen immers woningen en appartementen waar iedereen wel bij vaart. Betaalbare toparchitectuur met veel groenruimte waar het fantastisch leven is.

Ontdek onze projecten

Waarom kiezen voor revive?

Nieuws

 • Revive Nieuwe Projecten Small
  Nieuwe projecten in het vizier
  Het najaar heeft veel in petto, want we hebben heel wat vergunningen en definitieve Ruimtelijke Uitvoeringsplannen voor nieuwe projecten verkregen!

  Lees meer
 • Dsc 4845
  Nieuw kijkappartement op 't Fineer!
  In juni openden we ons kijkappartement op onze site in Sint-Niklaas. Kom langs en ontdek hoe jouw toekomstig appartement op 't FIneer er zou kunnen uitzien!

  Lees meer
 • Lanceringsevent Beeld Website Homepage
  De verkoop van RUTE is gestart!
  Eindelijk is het zover! Op zaterdag 5 mei startte de verkoop van RUTE, de gloednieuwe buurt in het hart van Gentbrugge. De nieuwbouwwijk RUTE staat voor kwalitatief wonen in de stad. Vlakbij het centrum van Gent en aan de oevers van de Schelde. We verkopen 23 woningen met tuin en 49 appartementen.

  Lees meer
 • Imperial Shipyard Narzedziowcow Street Large
  Een nieuw hoofdstuk voor the Imperial Shipyard in Gdansk
  Een nieuw hoofdstuk voor Revive, Alides en the Imperial Shipyard, onze realisatie in Gdansk! Op de MIPIM beurs in Cannes werd het contract getekend met architectenbureau Henning Larsen. Dit bureau is de winnaar van de masterplan competitie en zal dus het masterplan voor het project uitwerken.

  Lees meer