icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Wonen met Revive

Revive is een buitenbeentje onder de projectontwikkelaars. Een team van 30 jonge medewerkers werkt dag in dag uit aan een totaal nieuwe visie op wonen. Wij ontwikkelen immers woningen en appartementen waar iedereen wel bij vaart. Betaalbare toparchitectuur met veel groenruimte waar het fantastisch leven is.

Ontdek onze projecten

Waarom kiezen voor revive?

Nieuws

 • 20171020 115402 1
  Palmstraat : Risicoloze investering met gegarandeerd huurrendement in Kapellen
  Het Revive project in de Palmstraat belooft een gegarandeerd huurrendement van 27 jaar en dit in een rustige, centraal gelegen buurt in hartje Kapellen. Een niet te missen kans voor elke wakker investeerder dus !

  Lees meer
 • Img 7232 Large
  Revive is verhuisd naar Watt The Firms
  U wist het of u wist het nog niet, maar Revive is verhuisd naar een nieuw kantoor! En niet zomaar een kantoor! WATT THE FIRMS is een hub van ideeën waar verschillende bedrijven en teams op een ongedwongen manier met elkaar in contact komen in de vernieuwde gebouwen.

  Lees meer
 • 20170905 Masterplan Hr 01 1 Large
  De infomarkt van 4 oktober, op de Agfa Gevaert site te Edegem was een succes !
  Afgelopen woensdag 4/10 ontving Revive buurtbewoners op de Agfa Gevaert site om de plannen van de toekomstige woonsite "Asa" toe te lichten. De reacties waren positief !

  Lees meer
 • Vrt Nieuws Car Free Day
  Revive in het VRT-Journaal
  VRT Nieuws kwam op Car Free Day een kijkje nemen bij Revive en wij tonen hoe het moet !

  Lees meer