icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Wonen met Revive

Revive is een buitenbeentje onder de projectontwikkelaars. Een team van 30 jonge medewerkers werkt dag in dag uit aan een totaal nieuwe visie op wonen. Wij ontwikkelen immers woningen en appartementen waar iedereen wel bij vaart. Betaalbare toparchitectuur met veel groenruimte waar het fantastisch leven is.

Ontdek onze projecten

Waarom kiezen voor revive?

Nieuws

 • Dsc 4845
  Nieuw kijkappartement op 't Fineer!
  In juni openden we ons kijkappartement op onze site in Sint-Niklaas. Kom langs en ontdek hoe jouw toekomstig appartement op 't FIneer er zou kunnen uitzien!

  Lees meer
 • Lanceringsevent Beeld Website Homepage
  De verkoop van RUTE is gestart!
  Eindelijk is het zover! Op zaterdag 5 mei startte de verkoop van RUTE, de gloednieuwe buurt in het hart van Gentbrugge. De nieuwbouwwijk RUTE staat voor kwalitatief wonen in de stad. Vlakbij het centrum van Gent en aan de oevers van de Schelde. We verkopen 23 woningen met tuin en 49 appartementen.

  Lees meer
 • Imperial Shipyard Narzedziowcow Street Large
  Een nieuw hoofdstuk voor the Imperial Shipyard in Gdansk
  Een nieuw hoofdstuk voor Revive, Alides en the Imperial Shipyard, onze realisatie in Gdansk! Op de MIPIM beurs in Cannes werd het contract getekend met architectenbureau Henning Larsen. Dit bureau is de winnaar van de masterplan competitie en zal dus het masterplan voor het project uitwerken.

  Lees meer
 • Bewerkt
  Palmstraat : Risicoloze investering met gegarandeerd huurrendement in Kapellen
  Het Revive project in de Palmstraat belooft een gegarandeerd huurrendement van 27 jaar en dit in een rustige, centraal gelegen buurt in hartje Kapellen. Een niet te missen kans voor elke wakker investeerder dus !

  Lees meer