10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel

10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel 10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel

Lees meer

grid-item-logo

Op zoek naar een huis of appartement in Sint-Niklaas maar vind je in de traditionele immo niet wat je zoekt? Misschien kan Revive je wel helpen! In een voormalige zagerij zijn we bezig met het ontwerp van 57 unieke en duurzame woningen.

 

 

Zalig genieten in het park!
Zalig genieten in het park!

Iets voor jou?

Wil je meer informatie over 't Fineer? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contact

Toparchitectuur

‘t Fineer ligt op amper 500 meter van het station en is dus vlot bereikbaar. In totaal komen er 14 woningen, 3 poortwoningen en 40 appartementen, die dankzij CAAN architecten elk een uniek karakter meekrijgen. Zo verschillen ze niet alleen in interieur, maar ook naar onderverdeling van de kamers. Op die manier vindt iedereen een woning die precies bij hem of haar past!

Zie jij jezelf hier al ontbijten?
Zie jij jezelf hier al ontbijten?

Duurzaamheid

Met ’t Fineer bouwen we een gezellige buurt op mensenmaat. Dat proberen we onder andere door de omgeving zo groen mogelijk te maken, waardoor je het gevoel krijgt midden in de stad 'op de buiten' te wonen. Daarnaast komt er ook een gemeenschappelijke ruimte van 80m² die ter beschikking staat van de inwoners en is elke woning uitgerust met milieuvriendelijke en technologische energieoplossingen. Nieuwbouw die jaren mee kan gaan én die je energiekosten tot 85% doet dalen!

Energieoplossingen

Re-Vive kiest bewust voor milieuvriendelijke en technologische energieoplossingen. In ’t Fineer zetten de warmtepompen en groendaken de toon. Resultaat is een e-peil van E 45. Elke woning wordt er een BEN Ready-woning, Bijna Energie Neutraal, dit houdt in dat de woning mits het plaatsen van zonnepanelen, kan voldoen aan de energienormen van 2021. Wonen op ’t Fineer is dus een slimme investering in de toekomst. 

De meerwaarde van je woning zit reeds gebeiteld voor de toekomst. Re-Vive’s ervaring in duurzaam bouwen leidt tot een daling van de energiekosten tot 85%. Want minder uitgeven aan energie is meer kunnen uitgeven aan de leuke dingen in het leven.

Benieuwd naar je nieuwe thuis?

We hebben je nog heel wat meer te vertellen over ons project in Sint-Niklaas. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken!

Contact
Van Naemenstraat 62
9100 Sint-Niklaas
België

Interesse om goed te leven in ’t Fineer?

Heeft ’t Fineer je geprikkeld? Of heb je vragen waar je nergens het antwoord op vindt?
Vraag maar raak!

Contacteer ons

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?