icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Nieuws

 

Nieuw kijkappartement op 't Fineer!

In juni openden we ons kijkappartement op onze site in Sint-Niklaas. Kom langs en ontdek hoe jouw toekomstig appartement op 't FIneer er zou kunnen uitzien!

Lees meer...

 

De verkoop van RUTE is gestart!

Eindelijk is het zover! Op zaterdag 5 mei startte de verkoop van RUTE, de gloednieuwe buurt in het hart van Gentbrugge. De nieuwbouwwijk RUTE staat voor kwalitatief wonen in de stad. Vlakbij het centrum van Gent en aan de oevers van de Schelde. We verkopen 23 woningen met tuin en 49 appartementen.

Lees meer...

 

Een nieuw hoofdstuk voor the Imperial Shipyard in Gdansk

Een nieuw hoofdstuk voor Revive, Alides en the Imperial Shipyard, onze realisatie in Gdansk! Op de MIPIM beurs in Cannes werd het contract getekend met architectenbureau Henning Larsen. Dit bureau is de winnaar van de masterplan competitie en zal dus het masterplan voor het project uitwerken.

Lees meer...

 

Palmstraat : Risicoloze investering met gegarandeerd huurrendement in Kapellen

Het Revive project in de Palmstraat belooft een gegarandeerd huurrendement van 27 jaar en dit in een rustige, centraal gelegen buurt in hartje Kapellen. Een niet te missen kans voor elke wakker investeerder dus !

Lees meer...

 

Revive is verhuisd naar Watt The Firms

U wist het of u wist het nog niet, maar Revive is verhuisd naar een nieuw kantoor. En niet zomaar een kantoor! WATT THE FIRMS is een hub van ideeën waar verschillende bedrijven en teams op een ongedwongen manier met elkaar in contact komen in de vernieuwde gebouwen.

Lees meer...

 

Revive in het VRT-Journaal

VRT Nieuws kwam op Car Free Day een kijkje nemen bij Revive en wij tonen hoe het moet !

Lees meer...

 

Revive en Alides kopen samen de voormalige Imperial Shipyards in de Hanzestad Gdansk

De oude scheepswerven zullen worden herontwikkeld tot een levendige wijk met een mix van verschillende functies.

Lees meer...

 

10 Good Practices om CO2-uitstoot te verminderen

Revive verscheen deze maand in de Klimaatkrant van de Vlaamse Klimaattop. Omdat Re-Vive tot de besten van de klas behoort op vlak van CO2-reductie, somde onze CEO 10 must do's op om van België een fossiele-brandstof-vrij land te maken.

Lees meer...

Zorro / Mechelen

Lab Zorro : Er bruist iets in Mechelen

Op de oude Comet site in Mechelen zijn de gebouwen ondertussen gesloopt, waardoor er een 3,5 ha groot terrein braak ligt op een prachtige locatie in de stad. Na overleg met stadsdiensten en bewoners is Lab Zorro ontstaan.

Lees meer...

duurzaam

The Good Life is elektrisch rijden

Ons engagement kent geen grenzen. The Good Life begint ook met minder uitstoot. Re-Vive heeft een deel van zijn wagenpark vervangen door elektrische en hybride wagens.

Lees meer...

Re-Vive / Opinie

Piet Colruyt over Revive

Het businessmodel van Re-Vive sprak mij aan vanaf het prille begin. Als architect bij de Colruyt groep en mede-oprichter van Re-Vive engageer ik me voluit in impact investing.

Lees meer...