Wanted : Community Manager

Wanted : Community Manager Wanted : Community Manager

Lees meer...

grid-item-logo

Kadox is ambitieus wonen in Antwerpen. Op haar ligging valt alvast weinig aan te merken, want in het hart van de nieuwe Cadixwijk op het Eilandje kwamen 9 woningen en 19 appartementen tot leven op een boogscheut van het MAS en het centrum van Antwerpen. Scholen, restaurants, crèches, recreatiezones, noem maar op; deze buurt heeft alles bij de hand. Met fietsroutes en een tramhalte vlakbij en een goede verbinding met de Antwerpse ring en de E17, schiet Kadox ook vanuit een ruimer perspectief niets tekort.
Kadox is reeds volledig uitverkocht.

Het Antwerpse bureau HUB Architecten tekende voor deze woonbuurt doordachte ontwerpen uit die het onderste uit de kan halen op vlak van ruimte en duurzaamheid. Individuele zonnecollectoren en groendaken laten van buitenaf zien wat je binnenshuis voelt: een energiebewustzijn om u tegen te zeggen. Maximale isolatie, optimale oriëntatie en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning zorgen voor een vooruitstrevend E-peil van 35 à 40.

Net zoals in de meeste woonbuurten van Re-Vive wordt het ondergronds parkeren ook in Kadox gepromoot, waar elektrisch autodelen bovengronds een standplaats krijgt. Zonder die passage wordt het bovengrondse leven meteen een stuk veiliger en gezonder. Het groene hart van Kadox kan je trouwens maar op twee manieren doorkruisen: te voet of met de fiets. 

Piraeusstraat 3
Antwerpen
België

Interesse om goed te leven in in Kadox?

Heeft Kadox je geprikkeld? Of heb je vragen waar je nergens het antwoord op vindt?
Vraag maar raak!

Contacteer ons

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?