icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasabrightparkicon buildingcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkenden-draadden-indrukeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelrutesaffrouicon sunfineertoil-bacheicon trainicon-twitterwattwatt-the-firms

Team

Jeroen Coupé

Chief Technology Officer

Re-Vive geek met hoofd in de cloud en voeten in de (virtuele) realiteit. Houdt van lean en ligt vaak wakker wegens FOMO. Geïnteresseerd in geschiedenis podcasts, maar nog meer in een duurzame toekomst voor zijn kinderen.  

Charlotte Buyl

Marketing Manager

Aka Charly, geëmigreerd van de parking naar 't Stad, controlefreak, gefascineerd door reality - tv en alles wat "mooi" is , sport en muziek keep me going en fulltime member van team CJ.

Alexandre Huyghe

Chief Investment Officer

Innovation lover, fix-it-all en all-round sportieveling. Steeds op zoek om de economische basisbeginselen te verzoenen met hedendaagse uitdagingen in stadsontwikkeling om zo ook een beetje Einstein te willen zijn.

Bart De Zutter

Legal Counsel

Juridische meerwaardezoeker & family-man. Droomt van een Eames Lounge Chair om in te lezen. Geniet van een goed gesprek, strakke architectuur en een sexy gerechtje.

Nicolas Bearelle

Chief Executive Officer

Geen YOLO zonder PURPOSE! Live your life to the full and have meaning. Realiseer je dromen en maak zelf een betere wereld voor iedereen. Yes we DO!

Susanne Koolhof

Social Impact Developer

Positieve, social impact developer. Als sociaal geograaf altijd op reis voor inspiratie rondom duurzaam wonen en leven, culinair vluchteling, fan van de Oranjes.

Lander Victor

Construction Manager

Enthousiaste Construction Manager met roots 'bachten de kupe'. Geboeid door het energievraagstuk en steeds op zoek naar pragmatische oplossingen. Fan van de koers, beoefenaar van de trommelkunst en trotse papa. Fruitig levensmotto: gaan met die banaan. 

Jurgen Bonte

Environmental Manager

Snuffelaar in het saneringsland, fietsen zit in het bloed, strips verzamelen lijkt ook goed, maar liefst van al spring ik met vrouw en kinderen eens uit de band.

Stijn Lannoo

Chief Finance Officer

Re-Vive Finance Dude van het eerste uur. Sporten vind ik top! Tennis, lopen, skiën, het kan me allemaal bekoren en als het even kan samen met vrienden of met mijn twee prachtige jongens. Een goed glas wijn, languit in de zetel met een muziekdeuntje die weergalmt door het huis, voor mij is dit echt genieten!

Filip Maes

Construction Manager

Re-Vive’s mister SPOC, maar vooral Good Life Builder met een "eigen-wijsheid" karaktertrekje! Daarnaast sportieve levensgenieter en papa van twee prachtige zonen.

Sofie Verstraete

Project Developer

Gentse koeketiene met roots in de architectuur. Gepassioneerd door collectieve huisvesting. Haalt haar gigantisch enthousiasme uit al globetrottend zoveel mogelijk architecturale hoogstandjes te bezoeken. Ultieme hobby: met een Omer in de hand de avond vol babbelen. 

Steven Rosseel

Project Developer

Sportieve projectontwikkelaar met kurkdroge humor en onmiskenbaar talent om snel maaltijden te verorberen. Houdt van weekendkranten, sushi en duurzaam ondernemen.

Sara De Baets

Legal Counsel

Ex-topsporter, strevend naar een steeds eenduidige en correcte communicatie, structureel en juridisch georiënteerd. Sociaal sterk aanwezige wereldverkenner/mama, die een goed glas Gewürztraminer in een nog beter gezelschap steeds weet te appreciëren.

Mieke Vanhuyse

Chief HR Officer

Maaa bij Re-Vive en oprichter van Die Speis Girls. Tracht heel veel vette humor én klimaatbewustzijn over te brengen aan 2 beautiful kids.

Eline Raes

Business Controller

Number cruncher, controlefreak en Excel-verslaafd!
Mijn AE-sessies (i.p.v. AA): eens goed zot doen met de ‘kids’, een lekker hapje eten en de voetjes af en toe eens op de dansvloer!

Jonas Vanhauter

Sales Manager

Fiere Bruggeling met passie voor stadsvernieuwing. Fan van (après)golf en oude James Bond films. Geen drankje zonder hapje.

Jan Van Schaeren

Environmental Manager

Wordt vrolijk van rondploeteren in de modder, saneringswerken en soms ook van de daarbij horende dampen. Geniet van groentjes en confituur van eigen kweek. Blijft elk jaar opnieuw proberen om drinkbare appelcider te produceren...

Jannick Maes

Construction Manager

Construction Manager met (inter)nationale Limburgse roots. Passie voor het bouwen van een duurzame toekomst, mijn gezin en dedito alla pizza.

Reggy Van den Branden

Corporate Marketing

Sofie Rédelé

Project Developer

Eco-chick en geëngageerde meerwaardezoeker. Grote "make-it-happen" wens. 

Bart De Vos

Construction Manager

Construction guy die houdt van de praktische aanpak. Rustig en kalm van aard, maar eens het stalen ros bestegen, crazy as hell!

Lisa Rietveld

Junior Accountant

Onderdrukte uitslaper, die niet functioneert voor de eerste ‘jatte’ koffie. Toch mag je mij altijd wakker maken voor Mexicaans eten, een goede babbel of sushi.

Roxanne Brys

Communication Officer

West-Vlaamse, maar ‘bluvn plakn in Gent’. De ideale habitat om met vrienden nieuwe plekken te verkennen. Altijd met een volgende reisbestemming in het hoofd. Passie voor interieurinrichting, muziek, fauna en flora en lekker (vegetarisch) eten.

Emilie De Buck

Project Developer

Goedlachse spring-in't-veld. Overtuigd Oost-West, Gent best. Altijd in voor een gezellige babbel met een bijpassende knabbel. En kan niet zonder een dagelijkse portie Zweedse puzzels.

Julie Deputter

Senior Accountant

Geboren ‘me èèn bèèn in de zèè’: Ostêns maar nu Gents. Lid van het supersonische Finance Team, maar ook thuis eeuwig calculerend en op zoek naar resterend reisbudget.

Louis Motte

Sales Executive

Enthousiaste Sales Executive met oog voor detail en een passie voor architectuur en kunst. Arendsoog voor de betere film. En fan van The National.

Geoffrey de Hemptinne

Project Developer

De Brusselaar van Re-Vive. Compulsieve boekenkoper, steeds op zoek naar tijd om die aankopen te lezen. Organiseert lezingen over sociaal engagement en leadership. Samen met vrienden menig bergketens bewandeld op diverse continenten. Altijd als stafkaartman.

Marieke Spillebeen

Sales Executive

West-Vlaamse Good Life Ambassador, food lover en steeds zin in avontuur. Houdt van een goed ritme op de dansvloer, maar ook in het dagelijkse leven. Onregelmatige sportieveling en overtuigd van het motto 'zot zijn doet geen zéér'.