10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel

10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel 10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel

Lees meer

Brood van de bovenste plank


 

mieke@re-vive.re

gepost door
Mieke Vanhuyse
Good Life Maker Re-Vive

Piepklein maar groot in smaak; bakkerijtjes zoals Schaeverbeke maken ze vandaag niet meer. Chantal en Joris staan erop dat alles wat hier over de toonbank gaat, huisbereid is. ‘Het deeg voor onze broden kneden we nog met de hand en bereiden we zonder toegevoegde suikers, verbeteraars of dierlijke vetten’, zegt Chantal. ‘Neem nu ons fjordbrood, dat is een gezond en koolhydraatarm brood met heel veel zaadjes dat tegelijkertijd ook goed vult. Puur smaak.’

Sergio Herman is gek op hun carré confituurtjes, Gert De Mangeleer koopt er het bladerdeeg voor Hertog Jan, maar als Chantal zelf moet kiezen, haalt niets het van hun macarons. ‘Ik ben daar echt verzot op, ik eet ze elke dag.’ Van een huis dat zich zo rijkelijk vult met authentieke smaken, hoop je maar één ding: dat het blijft bestaan. ‘Dat hoop ik ook,’ zegt Chantal. ‘Het zou een opluchting zijn om iemand te vinden die het even graag en met even veel zorg wil doen, maar gemakkelijk is die zoektocht niet.’

Bakkerij Schaeverbeke
Schaarstraat 2, Brugge
T 050 33 31 82


 

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?